Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
Dora Lewis

Press

DE STANDAARD

Brides of Lucifer: met engelenstemmen op Graspop

‘Verleiden en dooddoen, dat is onze taak’

Het lijkt haast een idee uit een dronken brainstorm: Een koor programmeren op Graspop. Maar met Brides of Lucifer staat er een satanisch meisjeskoor op het metalfestival. En verhip: het werkt.

Brides Of Lucifer – De Standaard 16.06.2017

HET NIEUWSBLAD

“Meisjes met Metalen Ballen”

South Of Heaven van Slayer klonk nog dreigender dan anders, een niet geringe prestatie! Chop Suey van System Of A Down liet de hele AB uit zijn dak gaan…

DE REDACTIE

Zo kregen 13 engelenstemmen duizenden Graspoppers aan het zingen.

Met 13 frontzangeressen een eerbetoon brengen aan het metalgenre op Graspop: de broers Kolacny hebben met hun meisjeskoor de grenzen van het koorzingen al vaker verlegd, maar voor Graspop mocht het nog iets meer zijn. Resultaat: een theatrale metalshow die zelfs de meest kritische metalhead even stil kreeg. Onze reporter ging kijken en luisteren naar – nu al – een van de meest opmerkelijke optredens van deze festivalzomer.

deredactie.be 16.06.2017

METALFANS.be

“Een geslaagde combinatie van metal met een klassieke touch. Een combinatie die we graag nog eens terug zien!”

www.metalfans.be

HET LAATSTE NIEUWS

Brides of Lucifer: “Als metalkoor op Graspop? Zooooot”

De eerste festivaldag op Graspop was meteen goed voor een primeur. In een ongezien concept – met een dertienkoppig meisjeskoor in de hoofdrol – maakten Scala, de Kolacny-broers en Koen Buyse (Zornik) hun debuut als metalband Brides Of Lucifer.

Het Laatste Nieuws 16.06.2017

STUDIO BRUSSEL

Vraag het aan zowat elke festivalbezoeker van Graspop Metal Meeting 2017: Brides of Lucifer was een van de senasaties van het festival. Goed nieuws als je er niet bij was: op 21 januari 2018 staan de Brides in de Ancienne Belgique.

www.stubru.be